AGENDO - VÅRT BOKNINGSSYTEM ONLINE

Vi på Unique Hair vill framhäva vårt fantastiska bokningssytem, appen Agendo. Oftast har vi fullt upp på salongen och det är ibland svårt att hinna med alla samtal och då är denna tjänst helt enkelt perfekt!

Gå in på appen och registrera ert namn, telefonnummer samt mail och välj sedan den behandling som ni vill ha. Där ser ni hela vårt utbud och alla tillgängliga tider.

Vill ni boka tid hos någon särskild person utav oss så välj först den tjänst du önskar och välj sedan vem utav oss i listan. Då ser ni alla dennes tillgängliga tider.

Glöm inte att läsa igenom flikarna "TERMS & CONDITIONS" där all viktig information ges innan bokad behandling.

Vi önskar att så många som möjligt laddar ner denna app och bokar via detta system för enklaste och snabbaste servicen.

När bokad tid är slutförd så ligger er bokade tid i appen AGENDO under rätt datum. Via appen kan ni även själv boka av/ boka om eller ändra er behandling själv. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för er fantastiska kunder.

Om ni mot förmodan inte har möjlighet att ladda ned vår grymma app så kan ni även skicka direkt meddelande till alla våra Instagram konton, mejla oss på "hej@uniquehair.se" eller ringa på 08-292441.

Om vi inte kan svara i telefon så lämna alltid ett meddelande med Namn och vad ärendet gäller eller vem utav oss som ni söker. Då ringer vi upp så fort det finns möjlighet. 

KOM I TID

Se till att alltid komma i tid till er bokning så vi kan planera besöket och ligga i fas med andra kunder som kommer. Självklart kan det hända saker på vägen så vänligen meddela oss om ni vet att ni blir några minuter sena. Är ni mer än 10 minuter sena förbehåller vi oss rätten att kancellera den bokade tiden och den ses som utebliven. Om tiden missas debiteras det uteblivna besöket även där till 100%.

Avbokning och sjukdom

 

Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalat besök, annars debiteras besöket. 

 

Vi har uppdaterat våra rutiner i det att handhygienen ska hållas extra strikt samt vår personal och kunder ska vid minsta misstanke om begynnande eller pågående infektionssymtom stanna hemma, det gäller oavsett om man rest utomlands nyligen eller ej.

 

Vi vill även informera er om att vi arbetar mycket intensivt med att säkerställa mycket god hygien och miljö hos oss. Nedan kan du läsa om hur vi bl.a. arbetar för att säkerställa att du ska kunna känna dig trygg när du kommer på behandling hos oss.

 

1. Vi har handsprit på salongen till dig som kund som är orolig. Sprita gärna händerna vid ankomst.

 

Vid nagelbehandling ber vi dig tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten innan påbörjad behandling.

 

2. Vi desinfekterar allmänna ytor, dörrhandtag, pennor, kortläsare m.m.

 

3. Vi arbetar endast om vi är 100% friska och inte innehar några förkylningssymtom.

4. Vi byter handdukar mellan varje kund.

 

5. Vi spritar av maskiner och andra produkter mellan behandlingar.

6. Kom gärna utan sällskap till salongen då det är ont om plats, samt för att vi ska kunna hålla så bra avstånd som möjligt. Då undviker vi även att ha fler människor än nödvändigt på salongen.

 

Dessa rutiner är för er och vår trygghet.