DET VAR EN GÅNG...

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine Örnquist som har jobbat som frisör under många år. Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm - en nytänkande och personlig skönhetssalong med det lilla extra. Ett starkt team som kompletterar varandra perfekt när det kommer till att möta kundernas olika skönhetsbehov.

Hittar du inte det du söker i vårt utbud, eller är du kanske inte helt hundra på vad du är ute efter? Hör av dig till salongen på hej@uniquehair.se eller genom att ringa 08-29 24 41 så ser vi till att sätta ihop den bästa lösningen för just dig!

TEAM UNIQUE

CE761105-E4CC-414D-B666-FC9961D7F405.jpg

MADELEINE ÖRNQUIST

Frisör

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine Örnquist som har jobbat som frisör under många år och har en brinnande passion för allt som rör klippning, färgning & styling. Madeleine älskar att få göra kreativa färgningar såsom bayalage. Drömmen om att öppna en egen salong har aldrig varit långt borta så när den perfekta lokalen vid Hornsbergs Strand dök upp var valet självklart! Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm. 

 

       @madeleine_uniquehair

LINA BIRGERSSON

Nagelteknolog / Browliftstylist / Lashliftstylist 

I början av 2016 påbörjade hon sin nagelutbildning inom det svensk etablerade märket REQ och blev diplomerad i juli

samma år. Naglar är hennes stora passion här i livet, och hon jobbar främst med att skulptera fram nageln

med mall. Lina älskar allt med naglar, alltifrån nailart, färg, form, dekorationer till att få hjälpa kunder att få just

sina naglar att bli det där lilla extra!

Sedan 2019 har även Lina börjat med den nya superbehandlingarna Browlift och Lashlift hos oss. Det är två behandling där du omskapar hårets riktning för att få den formen du vill ha på dina bryn samt fransar. 

Om du som kund inte riktigt vet vad du vill göra så hjälper Lina gärna till med en konsultation utformad för just dig!

 

     

     @bylina.birgersson

fullsizeoutput_52fc.jpeg

 

LINNÉA HELLSTRÖM

Frisör - Mammaledig 1 Mar- 1 Sep

Linnéa är utbildad frisör sedan 10 år tillbaka, arbetat som färgtekniker, assisterat på modevisningar och varit hårstylist på Bermuda under en tid. Hon kallar sig kreatör, då hon med stor passion och kreativitet älskar färg & form.

 

Linnéa bor i Bromma med sin fästman, och hon går på mammaledighet från 1 mars och är tillbaka 1 september igen. Passa på att boka Linnéas sista tider innan hon går på ledigheten, annars hjälper vi på salongen gärna till att boka upp nya tider hos henne efter sommaren igen. 

Har ni frågor till henne så mejla på linnea_hellstrom@msn.com eller ring henne på

telefonnummer 070-3068379 så kommer ni i kontakt med henne direkt. 

     @hairinspolinnea

IZABELL KARLSSON

Frisör 

 

Izabell heter vårt senaste stjärnskott som började jobba hos oss på Unique Hair Stockholm 2020! Hon har arbetat som frisör i nästan 3 år och brinner för allt som har med färgförändringar att göra, speciellt balayage och folieslingor!

 

Izabell ska precis flytta in till Stockholm från Nynäshamn där hon är uppväxt och på fritiden umgås hon gärna med familj, vänner och hennes lilla söta chihuahua. 

Alla hennes frisörtider ligger uppe på vår boknings sida Agendo, och ni kan checka in hennes jobb eller följa henne på Instagram där mycket bra inspo finns!

 

       @bella_uniquehairsthlm

Izabell.jpeg
FullSizeRender.jpg

JOSEPHINE HARTZELL

Frisör / Nagelteknolog

2014 började Josephine Hartzell sin resa mot att bli frisör, och under den tiden har hon hittat vad hon brinner för mest idag; vilket är att matcha kundens hår med rätt behandling. Färg & form - att helt enkelt lära och hjälpa kunden hur en ska göra för att uppnå sitt drömresultat.

 

2020 så har Josephine även blivit certifierad nagelteknolog, och snart kommer mer av hennes nageltider finnas tillgängliga för er kunder.

 

När Josephine inte jobbar så umgås hon med sin familj i deras lägenhet i Hornsbergs Strand, målar på balkongen eller reser tillbaka till sitt andra hem i Spanien och hälsar på familj. 

      @josephinehartzell