top of page

DET VAR EN GÅNG...

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör under många år. Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm - en nytänkande och personlig skönhetssalong med det lilla extra. Ett starkt team som kompletterar varandra perfekt när det kommer till att möta kundernas olika skönhetsbehov. Vi som arbetar på Unique Hair Stockholm är alla auktoriserade inom Hairtalk löshår samt vi är alltid uppdaterade med de senaste inom olika färg- och klipptekniker! Om just du vill ha den där drömmiga balayagen, glowet av en uppfräschning med folieslingor eller bli förtrollad av resultatet med en hårförlängning så finns vi alla där för att möta ert behov. 

Hittar du inte det du söker i vårt utbud, eller är du kanske inte helt hundra på vad du är ute efter? Hör av dig till salongen på hej@uniquehair.se eller genom att ringa 08-29 24 41 så ser vi till att sätta ihop den bästa lösningen för just dig!

TEAM UNIQUE

E6222A6C-2ACC-41B5-AE3A-F563CD2DD3ED_1_201_a.jpeg

MADELEINE ÖRNQUIST

Frisör 

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör i över 15 år och har en brinnande passion för allt som rör klippning, färgning & styling. 

 

Drömmen om att öppna en egen salong var aldrig långt borta så när den perfekta lokalen vid Hornsbergs Strand dök upp var valet självklart! Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm. 

Har ni frågor eller vill boka tid hos henne så mejla på madeleineornquist@gmail.com så kommer ni i kontakt med henne direkt. 

 

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info      @madeleine_uniquehair

LINA BIRGERSSON

Nagelteknolog / Browliftstylist / Lashliftstylist 

Lina har varit en del av Team Unique sedan starten och är utbildad nagelteknolog i det svensketablerade märket REQ sedan 2016. Hon arbetar med gellack och använder sig utav märken såsom Light Elegance, REQ, Lilly Nails m.fl. 

 

Sedan 2019 är Lina även utbildad Brow och Lashlift artist i det kända svenska och världsledande märket Bybexter där hon erbjuder superbehandlingarna Browlift och Lashlift.

 

Lina går kontinuerligt utbildningar för att utveckla sina yrkeskunskaper inom både naglar, fransar och bryn för att du ska få den bästa behandlingen och känna dig trygg hos oss. 

 

Är du nyfiken på någon av Linas behandlingar så tveka inte att kontakta henne via mail hej@uniquehair.se eller via hennes Instagram @bylina.birgersson för mer inspiration och info.

F6145C3E-2945-4427-9248-3D9E8FE60103_1_201_a.jpeg
D133894A-5DD7-415E-9408-71BD2955BC10.jpeg

 

LINNÉA HELLSTRÖM

Frisör

Linnéa är utbildad frisör sedan 12 år tillbaka och har stor erfarenhet i yrket då hon tidigare arbetat som bl.a. färgtekniker, assisterat på modevisningar och varit hårstylist på Bermuda. Hon kallar sig kreatör, då hon med stor passion och kreativitet älskar färg & form. 

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Boka direkt eller skicka ett sms direkt till Linnéa på telefonnummer

070-3068379 

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info @hairinspolinnea

JOSEPHINE HARTZELL

Frisör / Nagelteknolog 

Josephine Hartzell har jobbat som frisör sedan 2014, och under den tiden har hon hittat vad hon brinner för mest idag; vilket är att matcha kundens hår med rätt behandling. Färg & form - att helt enkelt lära och hjälpa kunden hur en ska göra för att uppnå sitt drömresultat.

 

2020 blev Josephine certifierad nagelteknolog, detta är även något hon verkligen brinner för! 

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Boka direkt eller skicka ett mejl direkt till Josephine på mejl hartzellhair@gmail.com

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info  @josephinehartzell

4EE4A12A-F0D8-4EE2-810F-9E98BD5FA8B3_1_201_a.jpeg
IMG_0123.JPG

LINN KAPPEL ERIKSSON

Frisör 

Linn har 15 års erfarenhet inom frisöryrket och innehar även gesäll och mästarbrev!
Linn är en härlig och glad tjej som älskar sitt yrke. Hon är grym på att ta fram den nyansen eller formen på ditt hår som passar allra
bäst, vare sig det är med färgförändring eller löshårsförändring!

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Boka direkt eller skicka ett mejl direkt till Linn på mejl linn.kappel.eriksson@hotmail.com

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info @by_linnkappeleriksson

bottom of page