DET VAR EN GÅNG...

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör under många år. Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm - en nytänkande och personlig skönhetssalong med det lilla extra. Ett starkt team som kompletterar varandra perfekt när det kommer till att möta kundernas olika skönhetsbehov.

Hittar du inte det du söker i vårt utbud, eller är du kanske inte helt hundra på vad du är ute efter? Hör av dig till salongen på hej@uniquehair.se eller genom att ringa 08-29 24 41 så ser vi till att sätta ihop den bästa lösningen för just dig!

TEAM UNIQUE

CE761105-E4CC-414D-B666-FC9961D7F405.jpg

MADELEINE ÖRNQUIST

Frisör - Mammaledig från Juni 2021

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör under många år och har en brinnande passion för allt som rör klippning, färgning & styling. Madeleine älskar att få göra kreativa färgningar såsom balayage. Drömmen om att öppna en egen salong har aldrig varit långt borta så när den perfekta lokalen vid Hornsbergs Strand dök upp var valet självklart! Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm. 

Madeleine bor på Kungsholmen med sin familj, och hon är på mammaledighet från Juni och är tillbaka lite smått på salongen i vinter igen. 

Har ni frågor till henne så mejla på madeleineornquist@gmail.com så kommer ni i kontakt med henne direkt. 

 

       @madeleine_uniquehair

LINA BIRGERSSON

Nagelteknolog / Browliftstylist / Lashliftstylist 

I början av 2016 påbörjade hon sin nagelutbildning inom det svensk etablerade märket REQ och blev diplomerad i juli

samma år. Naglar är hennes stora passion här i livet, och hon jobbar främst med att skulptera fram nageln

med mall. Lina älskar allt med naglar, alltifrån nailart, färg, form, dekorationer till att få hjälpa kunder att få just

sina naglar att bli det där lilla extra!

Sedan 2019 gör även Lina de nya superbehandlingarna Browlift och Lashlift hos oss. Det är två behandlingar där du omskapar hårets riktning för att få den formen du vill ha på dina bryn samt fransar. 

Om du som kund inte riktigt vet vad du vill göra så hjälper Lina gärna till med en konsultation utformad för just dig!

 

     

     @bylina.birgersson

fullsizeoutput_52fc.jpeg

 

LINNÉA HELLSTRÖM

Frisör - Delvis Mammaledig 

Linnéa är utbildad frisör sedan 11 år tillbaka, arbetat som färgtekniker, assisterat på modevisningar och varit hårstylist på Bermuda under en tid. Hon kallar sig kreatör, då hon med stor passion och kreativitet älskar färg & form.

 

Linnéa bor i Bromma med sin familj, och hon är nu på mammaledighet från 1 mars och är tillbaka lite smått nu från September igen. 

Vill ni boka tid hos henne så kan ni endast göra det via mejl; linnea_hellstrom@msn.com eller ringa henne på

telefonnummer 070-3068379. Bokningar hos Linnéa kan EJ göras via hemsidan/ Agendo i dagsläget. 

     @hairinspolinnea

IZABELL KARLSSON

Frisör 

 

Izabell heter vårt stjärnskott som började jobba hos oss på Unique Hair Stockholm 2020! Hon har arbetat som frisör i nästan 4 år och brinner för allt som har med färgförändringar att göra, speciellt balayage och folieslingor!

 

Izabell har flyttat in till Stockholm från Nynäshamn där hon är uppväxt och på fritiden umgås hon gärna med familj, vänner och hennes lilla söta chihuahua. 

Alla hennes frisörtider ligger uppe på vår boknings sida Agendo, och ni kan checka in hennes jobb eller följa henne på Instagram där mycket bra inspo finns!

 

       @bella_uniquehairsthlm

Izabell.jpeg
FullSizeRender.jpg

JOSEPHINE HARTZELL

Frisör / Nagelteknolog -

Mammaledig men arbetar söndagar

2014 började Josephine Hartzell sin resa mot att bli frisör, och under den tiden har hon hittat vad hon brinner för mest idag; vilket är att matcha kundens hår med rätt behandling. Färg & form - att helt enkelt lära och hjälpa kunden hur en ska göra för att uppnå sitt drömresultat.

 

2020 blev Josephine även certifierad nagelteknolog, detta är även något hon verkligen brinner för!

 

När Josephine inte jobbar så umgås hon med sin familj i deras lägenhet i Hornsbergs Strand, målar på balkongen eller reser tillbaka till sitt andra hem i Spanien och hälsar på familj. 

Från juni 2021 har hon varit mammaledig men arbetar nu söndagar från September på salongen igen. Vill ni komma i direkt kontakt med henne och boka tid så mejla henne på hartzellhair@gmail.com

      @josephinehartzell

SANAZ LOGAN

Frisör / Håltagning i öron

Nu i somras började vår nya grymma kollega Sanaz som frisör hos oss.

Hon älskar allt som har med hår att göra och hennes passion är klipp och färgförändringar! Sanaz gör även håltagning i öronen samt färgar fransar och bryn! Woho! 🎈

 

Sanaz bor med sin man och två barn i Bromma och är väldigt glad att hon börjat jobba närmare sitt hem, då hon arbetat som frisör på en salong i Barkarbystaden i flera år.

 

Vill ni boka upp en tid hos Sanaz så ligger alla hennes lediga tider uppe på Agendo eller följ henne på Instagram för mer inspo! @hairbysanazlogan 

773BC5EE-3F72-4B89-81C0-27C10FC6B268.jpe