DET VAR EN GÅNG...

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör under många år. Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm - en nytänkande och personlig skönhetssalong med det lilla extra. Ett starkt team som kompletterar varandra perfekt när det kommer till att möta kundernas olika skönhetsbehov.

Hittar du inte det du söker i vårt utbud, eller är du kanske inte helt hundra på vad du är ute efter? Hör av dig till salongen på hej@uniquehair.se eller genom att ringa 08-29 24 41 så ser vi till att sätta ihop den bästa lösningen för just dig!

TEAM UNIQUE

CE761105-E4CC-414D-B666-FC9961D7F405.jpg

MADELEINE ÖRNQUIST

Frisör 

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine som har jobbat som frisör under många år och har en brinnande passion för allt som rör klippning, färgning & styling. Madeleine älskar att få göra kreativa färgningar såsom balayage. Drömmen om att öppna en egen salong har aldrig varit långt borta så när den perfekta lokalen vid Hornsbergs Strand dök upp var valet självklart! Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm. 

Har ni frågor eller vill boka tid hos henne så mejla på madeleineornquist@gmail.com så kommer ni i kontakt med henne direkt. 

 

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info      @madeleine_uniquehair

LINA BIRGERSSON

Nagelteknolog / Browliftstylist / Lashliftstylist 

Lina har varit en del av Team Unique sedan starten och är utbildad nagelteknolog i det svensketablerade märket REQ sedan 2016. Hon arbetar med gelé och använder sig utav märken såsom Light Elegance, REQ, Lilly Nails m.fl. 

 

Sedan 2019 är Lina även utbildad Brow och Lashlift artist i det kända svenska och världsledande märket Bybexter där hon erbjuder superbehandlingarna Browlift och Lashlift.

 

Lina går kontinuerligt utbildningar för att utveckla sina yrkeskunskaper inom både naglar, fransar och bryn för att du ska få den bästa behandlingen och känna dig trygg hos oss. 

 

Är du nyfiken på någon av Linas behandlingar så tveka inte att kontakta henne via mail hej@uniquehair.se eller via hennes Instagram @bylina.birgersson för mer inspiration och info.

fullsizeoutput_52fc.jpeg

 

LINNÉA HELLSTRÖM

Frisör

Linnéa är utbildad frisör sedan 11 år tillbaka och har stor erfarenhet i yrket då hon tidigare arbetat som färgtekniker, assisterat på modevisningar och varit hårstylist på Bermuda. Hon kallar sig kreatör, då hon med stor passion och kreativitet älskar färg & form.

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Agendo eller skicka ett sms direkt till Linnéa på telefonnummer

070-3068379 

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info @hairinspolinnea

IZABELL KARLSSON

Frisör 

 

Izabell heter vår frisör som började jobba hos oss på Unique Hair Stockholm 2020! Hon har arbetat som frisör i nästan 5 år och brinner för allt som har med färgförändringar att göra, speciellt balayage och folieslingor!

 

Izabell bor i Nynäshamn där hon är uppväxt och på fritiden umgås hon gärna med familj, vänner och hennes lilla söta chihuahua. 

Alla hennes frisörtider är bokningsbara på vårt bokningssystem Agendo, och ni kan checka in hennes jobb eller följa henne på Instagram där mycket bra inspiration och info finns @bella_uniquehair

Izabell.jpeg
FullSizeRender.jpg

JOSEPHINE HARTZELL

Frisör / Nagelteknolog -

2014 började Josephine Hartzell sin resa mot att bli frisör, och under den tiden har hon hittat vad hon brinner för mest idag; vilket är att matcha kundens hår med rätt behandling. Färg & form - att helt enkelt lära och hjälpa kunden hur en ska göra för att uppnå sitt drömresultat.

 

2020 blev Josephine även certifierad nagelteknolog, detta är även något hon verkligen brinner för!

 

När Josephine inte jobbar så umgås hon med sin familj i deras lägenhet i Hornsbergs Strand, målar på balkongen eller reser tillbaka till sitt andra hem i Spanien och hälsar på familj. 

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Agendo eller skicka ett mejl direkt till Josephine på mejl hartzellhair@gmail.com

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info  @josephinehartzell

LINN KAPPEL ERIKSSON

Frisör 

Här är vår nya stjärna i teamet, låt oss presentera vår nya frisör Linn. 


Linn har 15 års erfarenhet inom frisöryrket och innehar även gesäll och mästarbrev. 
Linn är en härlig, glad tjej som älskar sitt yrke. 

Det som ligger Linn lite varmare om hjärtat är dom blonda tonerna och löshår (hairtalk)! 

 

På fritiden hänger Linn gärna med familj och vänner. 
 

Vill ni boka tid hos henne?

Det görs enklast via vårt bokningssystem Agendo eller skicka ett mejl direkt till Linn på mejl linn.kappel.eriksson@hotmail.com

Följ gärna henne på Instagram för mer inspiration och info @by_linnkappeleriksson

IMG_0123.JPG