DET VAR EN GÅNG...

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine Örnquist som har jobbat som frisör under många år. Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm - en nytänkande och personlig skönhetssalong med det lilla extra. Ett starkt team som kompletterar varandra perfekt när det kommer till att möta kundernas olika skönhetsbehov.

Hittar du inte det du söker i vårt utbud, eller är du kanske inte helt hundra på vad du är ute efter? Hör av dig till salongen på hej@uniquehair.se eller genom att ringa 08-29 24 41 så ser vi till att sätta ihop den bästa lösningen för just dig!

TEAM UNIQUE

MADELEINE ÖRNQUIST

Frisör

Unique Hair Stockholm grundades i början av 2017 av Madeleine Örnquist som har jobbat som frisör under många år och har en brinnande passion för allt som rör klippning, färgning & styling. Madeleine älskar att få göra kreativa färgningar såsom bayalage. Drömmen om att öppna en egen salong har aldrig varit långt borta så när den perfekta lokalen vid Hornsbergs Strand dök upp var valet självklart! Med en stark vision av sin drömsalong har hon tillsammans med sina kollegor på kort tid byggt upp det som idag är Unique Hair Stockholm. 

 

       @madeleine_uniquehair

LINA BIRGERSSON

Nagelteknolog / Browliftstylist 

I början av 2016 påbörjade hon sin nagelutbildning inom det svensk etablerade märket REQ och blev diplomerad i juli

samma år. Naglar är hennes stora passion här i livet, och hon jobbar främst med att skulptera fram nageln

med mall. Lina älskar allt med naglar, alltifrån nailart, färg, form, dekorationer till att få hjälpa kunder att få just

sina naglar att bli det där lilla extra!

Sedan årskiftet har även Lina börjat med den nya superbehandlingen Browlift hos oss. Det är en behandling där du omskapar hårets riktning för att få den formen du vill ha på ditt bryn. 

Om du som kund inte riktigt vet vad du vill göra så hjälper Lina gärna till med en konsultation utformad för just dig!

 

     

     @nails.bylina

 

LINNÉA HELLSTRÖM

Frisör

Linnéa är utbildad frisör sedan 8 år tillbaka, arbetat som färgtekniker, assisterat på modevisningar och varit hårstylist på Bermuda under en tid. Linnéa bor i Stockholm med sin pojkvän, och på fritiden dansar hon, lagar mat, reser och umgås med nära och kära. Hon kallar sig kreatör, då hon med stor passion och kreativitet älskar färg & form.

     @hairinspolinnea

Towe Fredriksson

Frisör / Trådar ögonbryn

 

 

Towe började arbeta hos oss 2019 men kommer från Maj 2020 att arbeta alla helger samt lov/ semestertider då hon pluggar vid sidan om frisöryrket.

Hon har arbetat som frisör sedan 2014 och senast var hon salongschef på en frisörsalong på Lidingö. Hon har även tidigare arbetat som frisör i Stavanger och klippt norrmän. 

Hon är en kreativ tjej som älskar att skapa. Det bästa hon vet är färg och form som förenas till ett fantastiskt slutresultat för kunden. 

Towe kan även tråda ögonbryn, tveka inte att fråga om ni kan lägga till det till er bokning hos henne. Utanför salongen så fotograferar hon och spenderar mycket tid med sin hund Sally. 

Sally är även med ibland på jobbet, och hon hälsar gärna!

 

       @towfre_hair

JOSEPHINE HARTZELL

Frisör

 

Josephine har vart mammaledig men har nu börjat jobba hos oss på salongen igen. Hon har öppnat upp sina boknings-listor och tar gladeligen emot nya kunder som vill fixa sig i håret hos oss. 

2014 började Josephine Hartzell sin resa mot att bli frisör, och under den tiden har hon hittat vad hon brinner för mest idag; vilket är att matcha kundens hår med rätt behandling. Färg & form - att helt enkelt lära och hjälpa kunden hur en ska göra för att uppnå sitt drömresultat. När Josephine inte jobbar så umgås hon med sin familj i deras lägenhet i Hornsbergs Strand, målar på balkongen eller reser tillbaka till sitt andra hem i Spanien och hälsar på familj. 

     @josephinehartzell

WERONICA NYLÉN

Mammaledig

@veronica_uniquehair

© by Unique Hair Stockholm | Franzéngatan 48 | 08-29 24 41 | hej@uniquehair.se