KLIPP- & FÄRGBEHANDLINGAR

Hos oss på Unique Hair erbjuds alltid en personlig rådgivning där vi tillsammans går igenom önskemål och vad som faktiskt är möjligt. Vi använder oss av färg från Wella. I alla våra hårbehandlingar ingår shamponering av håret med produkter från tex. Eleven Australia, Living Proof och Nioxin. Märket K18 finns även på salongen, mer info nedan. 

KLIPPNING

Klassisk klippning:

fr. 799 kr

 

Barnklippning 0-12 år:

fr. 550 kr

Luggklippning:

fr. 400 kr

Hela håret med maskin:

fr. 400 kr

Puts/ Fix för kort hår:

fr. 400 kr

Du kan nu lägga till K18 till din klippning eller färgbehandling hos några av oss.

 

Klassisk klippning ink K18:

fr. 1300 kr

FÄRGNING

Kort hår max 5cm

Helfärg (en färg): fr. 1500 kr
Helfärg (en färg) + Klippning: fr. 1900 kr

 

Flera färger: fr. 1700 kr

Flera färger + klipp: fr.2100 kr

 

Slingor: fr. 1900 kr
Slingor + Klippning: fr. 2100 kr

 

Kreativ/ extrem färgning: fr. 2200 kr

Kreativ/ extrem färgning + klipp: fr. 2650 kr

Du kan nu lägga till K18 till din klippning eller färgbehandling hos några av oss.

K18 med din färgbehandling: 500 kr i tillägg.

Axellångt hår

 

Helfärg (en färg): fr. 1750 kr
Helfärg (en färg) + Klippning: fr. 2100 kr

 

Helf'ärg (flera färger): fr. 1950 kr

Helfärg (flera färger) + klippning: fr. 2300 kr
 

Slingor: fr. 2100 kr
Slingor + Klippning: fr. 2450 kr

Sling + Klippning (tjockt hår): fr. 3050 kr
 

Kreativ/ extrem färgning: fr. 2650 kr
Kreativ/ extrem färgning 

+ klippning: fr. 3050 kr

Långt hår


Helfärg (en färg): fr. 2150 kr
Helfärg (en färg) + Klippning: fr. 2400 kr

 

Helf'ärg (flera färger): fr. 2350 kr

Helfärg (flera färger) + klippning: fr. 2550 kr

Slingor: fr. 2300 kr
Slingor + Klippning: fr. 2750 kr

Sling + Klippning (tjockt hår): fr. 3250 kr

Kreativ/ extrem färgning: fr. 2850 kr
Kreativ/ extrem färgning 

+ klippning: fr. 3250 kr

Glossing (toning) + klippning: fr. 1500

Glossing (toning) + styling: fr. 1000 kr

Du kan nu lägga till K18 till din klippning eller färgbehandling hos några av oss.

K18 med din färgbehandling: 500 kr i tillägg.

* För fler priser, kolla vårt bokningssystem.

NYHET - K18

 

K18 finns nu på salongen - återställer skador på ditt hår. Mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet.

 

K18Peptide™  är molekylen och genombrottet som hårindustrin har väntat på. Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast 4 minuter.

K18Peptide™  återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar samt hårtvättar till dess ursprungliga tillstånd. Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den bästa produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret.

 

VEGAN  COLOR SAFE 

CRUELTY-FREE

Vad är K18

K18Peptide™  är resultatet av samarbete med hudvårdsforskare och den ledande europeiska bioteknikforskaren professor Artur Cavaco Paulo och hans team. De har kartlagt hela den mänskliga keratin protein kedjan under ett decennium och utformat biomimetisk teknologi som styr hårfibrernas form och beteende och förmågan att faktiskt återställa kemiska skador. (Biomimetik efterliknar förebilder i biologiskt liv i naturen. Kardborreband är ett exempel på en tillämpning som hämtat sin inspiration från växtriket.)

K18Peptide™  är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer bana väg för nästa generations hårvård. Ingen mer kosmetisk kemi- allt detta är biovetenskap!

 

Visste du detta om hår?

När vi tänker på hår så är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegarna stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiftet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.

 

K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

 

Efter en K18-behandling är håret återställt, men som alltid så kommer yttre påverkan så som plattning, föning, färgning m.m. skada håret på nytt. Detta löser du enklast med en ny K18-behandling.

FAQ

 

Räknas K18 som ett protein?

Det går bara att uppnå en extrem mängd protein med syntetiska proteiner. De kan överanvändas och skapa avlagringar som ger sprött, svagt hår. K18 är inte en proteinbehandling. K18 består av 13 aminosyror som bildar en peptidkedja som efterliknar naturen. Denna teknik återskapar svavelbindningarna i håret.

 

Jag färgar inte håret. Är K18 ändå bra för mitt hår?

Vi rekommenderar det starkt. Vårt hår skadas inte bara av färg, utan även av värme, sol, produkter, vatten och miljöfaktorer. K18 återställer hårets hälsa och reparerar skador. Därför kan alla dra nytta av K18.

 

Ersätter K18 ett balsam?

Det primära målet för K18 är att reparera trasiga bindningar för att återuppbygga och återställa hårets styrka och elasticitet. Eventuella utredande eller vårdande fördelar är en bonus. Så länge du låter K18 Mask verka i 4 minuter så kan du också använda ett leave-in balsam om så önskas. De flesta tycker att de får alla vårdande egenskaper de behöver genom att använda K18 Mask utan balsam.

 

Varför hoppar ni över balsam i behandlingen?

K18 är mest effektivt på rent, handdukstorkat hår. Balsam kan innehålla silikoner eller utredande ingredienser som bildar tunga beläggningar på håret och hindrar K18Peptide™  från att nå de trasiga svavelbindningarna i cortex. Du kan vid behov använda balsam när K18 har verkat i 4 minuter, inte tidigare.

 

Varför ska produkten användas på handdukstorkat hår? K18Peptide™  kan inte skapa korrekta bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i cortex.

 

Kan jag använda styling produkter med K18?

Du kan använda stylingprodukter på K18 Mask efter 4 minuters verkningstid.

 

Innehåller K18 UV-skydd?

Nej.

Skyddar K18 mot värme?

Nej, men den reparerar skador från värmeverktyg.

 

Är K18 ekologiskt?

K18 är inte ekologiskt eftersom enbart naturliga ingredienser kan certifieras som ekologiska. K18 innehåller både naturliga och syntetiska ingredienser eftersom vi prioriterar renhet och säkerhet.

 

Varför är det viktigt att applicera K18 på rent hår?

Vi rekommenderar att du applicerar K18 på rent hår eftersom produkter som du haft i håret kan innehålla oljor, silikoner och filmbildande ingredienser som fungerar som en barriär och kan påverka produktens effektivitet. Vid kraftiga produktavlagringar kan det vara nödvändigt att använda ett renande schampo eller ett detox-schampoo för bästa resultat så att K18 kan tränga in i cortex.

 

Tvättas K18 ur håret?

Nej, det är kliniskt bevisat att de stärkande och utslätande resultaten hos K18 finns kvar i håret, även efter upprepade schamponeringar.

 

Kan jag använda K18 Mask varje dag?

K18 Mask är en progressiv behandling som är avsedd att användas i 2-4 tvättar i rad. Använd sedan var 3–4 tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

 

Appliceras K18 på torrt eller fuktigt hår?

Applicera alltid K18 på handdukstorkat, fuktigt hår.

 

Kan jag använda K18 varje dag?

K18 har utvecklats för att användas i 2-4 tvättar i följd och sedan var 3-4:e tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

 

Tynger K18 ned mitt hår?

Nej, formeln är lätt och verkar på hårets insida så att håret blir rent och lätt.

 

Vad händer om jag applicerar stylingprodukter innan 4 minuter har gått efter applicering av K18?

Om du applicerar stylingprodukter innan de 4 minuternas verkningstid har gått minskar effekten av K18.

 

Varför används K18 Mask på handdukstorkat hår?

K18Peptide™ kan inte återskapa bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i håret.

 

Varför ska K18 Mask inte sköljas ur?

K18 är effektivare när den lämnas i håret. Formeln är lätt och verkar på hårets insida, så att håret känns rent och lätt, även utan att den sköljs ur.

 

Vad gäller för allergier?

K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är vegansk och cruelty-free. Men med detta sagt kan vem som helst ändå vara allergisk mot vad som helst. Rådfråga med din läkare om du har specifika allergier. 

 

STYLING

I alla stylingar hos oss på Unique Hair så ingår en personlig rådgivning där vi tillsammans går igenom önskemål och vad som faktiskt är möjligt. Vi använder oss av produkter från Eleven Australia och Living Proof för att just ditt hår ska få den rätta känslan av stylingen. Vissa av oss gör även Olaplex/ K18 behandlingar samt sätter i löshår med Hairtalk. Löshåret kan göras både för att förlänga håret eller fylla ut håret för en tjockare känsla. 

AW-STYLING

 

Tvätt & fön:  

fr. 799 kr

Tvätt, fön & extra styling

fr. 1000 kr

K18 behandling:

fr. 500 kr 

Lättare uppsättning:

Bal/ student/ fest osv.

fr. 799 kr

LÖSHÅR

Hairtalk

Mejla oss för mer info​;

hej@uniquehair.se

VISSTE DU?

Hårborstar i olika modeller från bl.a. märket Eleven Australia säljs på salongen. 

I styling behandlingen tvätt, fön /& styling så ingår självklart hårtvättning. Perfekt för dig som exempelvis kommer direkt från jobbet och vill få en styling av håret innan festligheter.

* För fler priser, kolla vårt bokningssystem.

 

NAGLAR

Vår nagelteknolog erbjuder alltid personlig rådgivning och service där ni tillsammans går igenom era önskemål och vad vi kan göra för just dig. 

GELLACK

 

Gellack fr. 695 kr

Gellack Bling fr. 745 kr

Välj valfritt mellan olika färger samt naglar med nailart, chrome etc. 

MANIKYR

 

Klassisk manikyr 400 kr

 

FÖRLÄNGNING/

FÖRSTÄRKNING

 

Nagelförlängning

Nytt set: fr. 1050 kr​

Nagelförstärkning

Nytt set: fr. 950 kr

 

Återbesök: fr 895 kr

OBS!

Lina gör ej franska förlängningar/förstärkningar, endast faded french

LAGNING/BORTTAGNING

 

Borttagning av material från annan salong ink manikyr fr. 495 kr

 

Lagning 1 nagel 100 kr vid bokad tid

Lagning i samband med påfyllning

fr. 30 kr/nagel

SKÖTSELRÅD

  • Använd nagelolja minst 2 ggr om dagen

  • Använd inte naglarna som verktyg

  • Ha diskhandskar om du har händerna mycket i vatten

  • Använd gärna nagelborste morgon och kväll

  • Riv eller bryt inte av material från naglarna

  • Bit inte på dina nagelband och använd en nagelbandskräm om du har extra torra nagelband

  • Gå på kontinuerliga återbesök så dina naglar håller sig fina

VIKTIG INFO

NAGELBITARE

 

Är du nagelbitare så informera detta vid bokningen så vi vet. Detta för att det kommer behövas lite extra tid vid behandlingen.

INFÖR BESÖK

 

Vid ett första besök ser vi helst att du tar bort allt gammalt material såsom lack etc. Extra kostnad tillkommer för borttagning av gelé eller lack från annan salong. Informera oss innan besöket om du vill ta bort gammalt material.

* För fler priser, kolla vårt bokningssystem.

 

FRANSAR & ÖGONBRYN

Unique Hair erbjuder alltid personlig rådgivning där vi tillsammans går igenom önskemål och vad som faktiskt är möjligt. Vi använder produkter från Refecto Cil och By Bexter samt Biosmetics. I alla behandlingar ingår alltid en konsultation för att du ska få det bästa resultatet.

BRYN

 

Noppning ögonbryn

300 kr

Färgning ögonbryn

300 kr

Färgning + noppning av bryn

400 kr

BROWLIFT

 

Browlift med keratinbehandling samt färg fr. 745 kr

Browlift med keratinbehandling ink fransfärg 995 kr

LASHLIFT

 

Lashlift med keratinbehandling samt färg fr. 895 kr

Lashlift med keratinbehandling ink brynfärg plus noppning fr. 1095 kr

FRANSAR

Färgning fransar

300 kr

Keratinbehandling fransar

150 kr

BRYN OCH FRANSPAKET

Frans och brynfärgning + plock

550 kr

Brynfärgning + noppning

400 kr

VISSTE DU?

 

Vi använder oss utav märkena Refecto Cil samt Biosmetics när vi färgar fransar och bryn.

Har du någon gång fått en allergisk reaktion så kan ett allergitest utföras 24h innan behandling. kontakta oss om du är osäker eller har frågor.

INFO BROWLIFT
 
Brynets strån formas till önskad form med hjälp av permanentvätskor från det prisbelönta märket Bybexter och är hållbart i upp till 8 veckor. 

Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och tillför dom näring.


Färgning, formning och styling av brynen ingår i behandlingen.


INFO LASHLIFT

Fransarna limmas upp på mjuka siliconrullar som finns i önskad storlek och böjs med skonsamma permamentvätskor från märket Bybexter och är hållbart upp till 12 veckor. Färgning ingår i behandlingen.
 

Keratinet vårdar och stärker fransarna och gör dem längre.

 

Produkterna som används från Bybexter är helt veganska, ej testade på djur och är parabenfria.

Helt veganska proukter används från märket By Bexter.